sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Uutta viikkoa odotellessa

Viikko enää ja sitten laskeutuu lentokone Donetskin kentälle mukanaan meijän iskä sekä Kisun iskä. Aivan huippua. En malttaisi odottaa. Toivottavasti tuovat mukanaan paljon ruisleipää ja salmiakkia. On niitä nimittäin odotettu. Pitää aloittaa jo suunnittelut sille viikolle kun ovat täällä, mitä kaikkea kaupungista keretään esitellä. Tietenkin pääpaino ajasta kulutetaan jäähallilla seuraten Donbassin pelejä. Onneksi lentoaika tänne ei ole pitkä eikä aikaeroakaan ole, niin pahimmalta rasitukselta välttyvät. Päästään heti tiistaina aloittamaan kaupunkikierrokset :)

Pojilla alkoi tänään vieraspelireissu mukavasti. Voitto tuli Atlantista, 2-3 rankkareilla. Tiistaina seuraava koitos, kun vastaan asettuu Lokomotiv. Urheilun juhlaa saatiin maistaa myös kotijoukkue Shakhtarin riveissä, kun joukkue kukisti Kiovan Dynamon 4-1.. Muistaakseni.. :)

Uusi viikko taas edessä, luentoja ja harjoittelua. Toivottavasti huomenna olisi jo harkkapaikka täysin selvillä. Olisi kiva päästä jo normaaliin arkirytmiin kunnolla, omien aikataulujen suunnittelu helpottuisi huomattavasti. Eilinen päivä kului miltei kokonaan koneen ääressä, katselin lentoja jo Suomeen. Pitää viisumiasiat hoidella loppuun asti. Joten ehkäpä törmätään Kuopiossa jo odotettua aikaisemmin :) jippii.

Huominen päivä menee salilla sekä yliopistolla, ja ehkä jalisreeneissäkin voisi käydä taas pyörähtämässä. Bussilla ja muilla julkisilla liikkuminen luonnistuu kaupungissa jo hyvin. Lipun hintakaan ei ole päätä huimaava, 15 centtiä. Otin muistoksi yhden bussilipun, ja tallensin kuvan myös teille tänne.

Näihin sanoihin, uusia seikkailuja taas odotellessa. Heipsan !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti