tiistai 18. syyskuuta 2012

Kk päivä

Aika on mennyt hulinalla eteenpäin. Eilen tuli täyteen tasan kuukausi siitä, kun astelin tietämättömänä ja jännittyneenä lentokoneeseen, joka suuntasi kohti nykyistä kotiseutua, Donetskia. Kukapa olisi uskonut minun viihtyvän täällä näin hyvin. En itse ainakaan uskonut.. Arki on pyörähtänyt hyvin käyntiin; koulua, reenejä ja jäähallilla oleskelua. Puuttuu vaan se tärkein osa, jota kaipaan eniten. Perhe ja te ystävät. Kaipuu kotiin on sanoinkuvaamaton, ja ikävä teitä kaikkia kohtaan aivan mieletön.
Täällä päivät kuitenkin menee todella nopsaan ja tekemistä riittää. Onneksi on puhelimet ja tietokoneet, joilla pitää yhteyttä.

Eilinen päivä vierähti koulun penkillä istuen ja illan vietimme jäähallilla seuraten poikien peliä. Aivan uskomattoman tiukka peli oli ja pojille olisi voitto kuulunut. Peli ratkesi vasta rankkareilla häviöön. Tunnelma hallissa oli taas kerran aivan mahtava. Fanijoukot pitivät siitä kyllä huolen. Muutenkin paikallinen jääkiekkokulttuuri alkaa löytämään paikkansa täällä. Todella kiva huomata, miten monet ihmiset täällä jalkapallokaupungissa kannattaa myös jääkiekkoa.

Loppuviikko kuluu minulla koulutöiden parissa sekä yliopistolla. Pojat suuntaavat reissuun viikonloppuna, mutta sitä ennen vielä ratkaistaan yksi kotiottelu Amuria vastaan. Muistakaa pitää sielläkin pojille peukut pystyssä. Mekin pidämme fiilistä yllä täällä KalPan puolesta. Aika huojentavaa oli katsoa tuloksia, kun Kalikka nappasi voiton Jokereista. Tsemppiä pojat.

Huomenna taas uusi päivä ja uudet kujeet. Kävelyllä nappasin muutaman kuvan meidän huudeista. Kuvissa paikallinen ostoskeskus sekä meidän 'streetti'.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti