lauantai 15. syyskuuta 2012

Pelipäivä

Mua jännittää poikien puolesta aivan kauheesti.. Tänään on luvassa eka khl kotipeli :) jippii. Vastaan luistelee Sibir Novosibirsk. Lähdetään ajoissa hallille, koska ei tiedetä miten täynnä halli tulee olemaan ja onko paljon jonoja.

Eilen minullakin oli ensimmäinen peli, harkkapeli tosin. Mutta voitettiin 7-0. Oli tosi kiva pelata, vaikka kielimuuri on hieman tiellä. Pelin aikana taisin vahingossa huudella suomea sekä englantia, ei ne venäläiset sanat tule suusta vaikka kuinka haluaisi. Kotiin päästyäni kisu oli viritellyt kisastudion jo valmiiksi alkavaa KalPa-JYP peliä varten. Harmi että Kalpan pojat hävisivät :/ Tänään tulee kyllä voitto kotiin :) Pidetään peukut pystyssä täällä.

Yliopistorintamallakin on sattunut ja tapahtunut.. Corporate finance- kurssi jäi sille tielleen, ja paikalle tuli business communication skills. Ehkä hieman helpompi vaihtoehto. Uudet oppilaat ja uusi opettaja. Tosi hyvin meni, Ihan turhaan taas jännitin. Oppilaat ottivat minut positiivisesti vastaan ja kyselivät jo heti alkutunnista kuka olen ja mistä tulen. Eikä ihan putkeen mennyt myöskään harjoittelupaikan kanssa; paikka oli pieni, eikä siellä kukaan puhunut englantia :( toisin mitä olivat luvanneet. Hieman hankaluuksia voisi aiheuttaa järjestelmien ja muiden ohjelmavarauksien opettelussa. Mutta ensi viikolla uuden paikan metsästykseen.

Ystävämme saapui joukkoomme, ja toi tuliaisina ruisleipää. Ei voisi uskoa, että noinkin pieni asia lämmittää mieltä näin kovasti. Kisun synttäreiden kunniaksikin pyysimme vanhempiamme tuomaan ruisleipää sekä salmiakkia :) nam nam. Niitä odotellessa.

Otin muutaman kuvan koulustani. Opiskelen rakennuksessa 3, joka näkyy kuvassa. Laitoin kuvan teille myös sisältä, pääkäytävästä, jossa minun luennot yleensä ovat. Syksy alkaa tännekin jo saapua, mutta lämmintä vielä piisaa. Näihin +28 aurinkoisiin tunnelmiin, ihanaa viikonloppua :)

3 kommenttia:

  1. Miten kävi? Löytäshän ne tulokset jostakin tuolta netin uumenista, mutta kun laiskana ei jaksa etsiä :) Mukavalta näyttää teidän elo ja olo siellä. Varmasti kaikki uutta ja vaatii hieman totuttelua. Terkut täältä aurinkoisesta, + 16 Vuorelasta.

    VastaaPoista
  2. Moikka :) pojat hävisi rankeilla 2-3.. Harmi,kun pelasivat niin hyvin. Miten siellä muutem menee? Kerrohan terkkuja :))

    VastaaPoista
  3. Kerron terkut. Työarkea ja päiväkoti arkea tänne. Yritetään taas liikkua energiaa talveksi. Kalpan joukkuetta ei tällanen puusilmä tunnista enää Kalpaksi. Asut on sen verran muuttunu, luulin Saipaksi ;) Sain hieman palautetta asiasta. Poju oppii uutta koko ajan, on jo niin nopea liikkeissään että hyvä kun vauhdissa pysyy. Kirjoittelehan taas, mukava niitä on lukea!

    VastaaPoista