torstai 6. syyskuuta 2012

Jalkapalloa, jääkiekkoa...

Meidän yliopiston 'dekaani' Alex tuli hakemaan minua eilen koululle. Hiljaisia automatkoja; minä en puhu venäjää eikä Alex hirveän hyvin englantia. Elekielellä mennään, mutta hyvin ollaan selviydytty :) Yliopistolla minua odotti heti luento. Mutta onneksi ryhmä, jossa aloin opiskelemaan, puhuu täydellistä englantia. Olisin ehkä muuten ollut hieman kusessa :) päiväni alkoi siis corporate finance- aiheella, josta mullahan on hirveästi kokemusta, varsinkin englannin kielellä.. Mutta sana kirja taas esiin ja eikun opettelemaan. Yliopisto on vanha, ainakin jo 80 vuotta ja luokkahuoneet pieniä. Muutamassa auditoriossa vierailin, ja ne näyttivät ihan hyviltä. Tietenkin erilaista kun omassa koulussa mutta niitä kokemuksiahan tänne ollaan tultu hakemaan :)

Lisää kokemuksia sain taas tänään kun omat jalkapalloreenit pyörähtivät käyntiin. Edes valmentaja ei puhu sanaakaan englantia.. Mielenkiintoista. Muutama tyttö osasi puhua hieman, mikä lämmitti mieltäni jo kummasti. Mutta siihenpä se sitten jäikin. Se tunne, kun haluat kentällä huutaa ja neuvoa niin ei. Tai voinhan itekseni siellä höpötellä, turhaan. Osaan sanoa oikea, vasen, eteen ja taakse. Mutta siinä kiireessä ei tule mieleen kun englanti tai suomi, niin hyvinhän se varmaan tulee ymmärretyksi :) Ja puolet ei osaa tai muista edes nimeäni. Saati minä 20 tytön nimeä :) Kaikesta huolimatta reenit olivat aika samaa luokkaa mitä meilläkin; alkulämpimät, venyttelyt, höynää, tekniikkaa ja peliä. Itsellähän peli jäi kesken heti alussa, pallon tavoittelutilanteessa vääntyi nilkka, ja eikun kylmää.
Marin luokse saavuttua pakkasesta heti jääpussia kehiin ja sohvalle seuraamaan poikien ensimmäistä khl peliä. Mikä parasta, pojat vei voiton. Jiihaa. Vastassa oli Bratislavan joukkue. Eka erä oli hieman tunnustelua peliin, mutta loppupeli vaikutti jo todella hyvältä. Tänään pojat suuntaavat jo kohti Moskovaa. Lauantaina kova koitos taas edessä.

Minulla on onneksi huomenna vapaa päivä, joten taidamme suunnata katseemme kohti keskustaa ja käydä syömässä hyvin ja ainahan hyvä ois jos löytyisi jotain shoppailtavaa ;) toivotaan parasta, että nilkkani on aamulla myös samaa mieltä kanssani..

Muutama kuva loppuun omasta treenipaikasta sekä pelailusta. Ja seuraavaan kertaan, taas, I'm going with the flow..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti