lauantai 26. tammikuuta 2013

Takatalvi

Viime sunnuntainen peli Lokomotivia vastaan päättyi harmillisesti vierasjoukkueen 3-4 voittoon. Peli oli tiukka, ja paikkoja oli molemmilla paljon. Taistelu oli meijän pojilta tosi hyvä. Pojat lähtivät keskiviikkona viimeiselle runkosarja vierasreissulle. Ensimmäinen kohtaaminen oli Moskovan lähellä, Vitjasia vastaan. Pelistä huomasi, että reissut kyllä painaa päälle. Niukka häviö tuli siitä pelistä, kotijoukkue oli vahvempi maalein 2-1. Tänään oli uusi päivä ja jäällä pojat kohtasivat Metallurg Nk:n, Novokuznetskissa. Donbass oli pelipäällä ja loppulukemat meille 2-4. Huippua. Vielä on saumaa pleijareihin. Nyt pitää loppupelit tsempata ja ottaa voitot kotiin.

Maanantain pelissä vastustaja on Novosibirskistä, joukkue nimeltä Sibir. Jossain keskellä Venäjän maata paikka sijaitsee, sen tarkempaa tietoa minulla ei vastustajasta olekaan. Aikaero on tänne kotipuoleen 5 tuntia, joten en ihmettele, että välillä saattaa pelit hiukan huonommin olla raiteillaan. Aika rankaltahan tuo lentämisen ja pelaamisen yhdistäminen vaikuttaa. Seuraava koitos onkin sitten vielä pikkusen idempänä. Nimittäin rajanaapurina (kartan mukaan) ainakin Kiina :) eli aamulla herätessä voi lyyhistyä sohvalle takaisin peiton alle katsomaan peliä.

Itselläni tenttiviikko ohitse. Muilla opiskelijoilla on lomaa, mutta minä se jaksan puurtaa venäjän kielen parissa. Eihän sitä muuten opikaan. Vielä venäjän tentti edessä ja sitten päästään vierailemaan jo koti Suomeen. Ja tällä kertaa ehkä vähän pidempi reissu tiedossa.

Viime viikolla pääsimme jo säässä paljonkin plussan puolelle. Aurinko lämmitti ja asteita oli jo kymmenkunta. Mutta tänään luontoäiti yllätti: yön aikana oli satanut ainakin metrin lunta ja kävellessäni kauppaan piti käsillä harppoa eteenpäin lumimyrskyssä. Sieltä se takatalvi vaan tulla tupsahti. Huh huh. Toivottavasti huomenna olisi jo vähän mukavampi keli. Ei nimittäin aura-autoja paljon teillä näkynyt. Joten käveleminenkin tuntui hieman hankalalta.

Tänään kävin reenaamassa ja palkitsin itseni tekemällä juustokakkua, pravuuriani. Nam. Keittiökin oli kyllä sen näköinen leipomisen jälkeen. Huomasi kuka oli ollut keittiössä. Ja tällä kertaa ei kisu, vaikka monet varmaan niin ajattelikin :) :) Löysin kaupasta myös tutunnäköisiä tuotteita. President- kermaa sekä philadelhia- tuorejuustoa. Vähän jännityksellä saa myös odottaa, minkälainen kakku sitä ukrainalaisella liivatteella oikein syntyy.

Huomenna uusi päivä ja uudet kujeet. Aamulla salille ja iltapäivällä saan vieraita kakkukahville. Ensi viikko kuluukin opiskelujen parissa, mutta tiistaina odotettavissa hieman hemmoittelua. Nimittäin tyttöjen päivä; hyvää seuraa, ruokaa sekä spa- kylpylässä rentoutumista. Jiihaa. Sitä odotellessa.

Näiden kuvien myötä, toivottelen kaikille ihanaa lauantai-illan jatkoa.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti