perjantai 19. lokakuuta 2012

Viikonloppu

Taas yksi viikko takana, ja viime maanantaina vietin jo toista kk päivää täällä Ukrainassa. Aika on vierähtänyt kuin siivillä. Paljon on koettu ja nähty, ja uskon, että paljon kokemuksia on vielä edessä. Odotamme kovasti ensi viikkoa kun saamme maanantaina tänne kauan odotetun vieraan.

Viikon ohjelma on muodostunut aika lailla normi arjen rutiineista. Pojat ovat vielä reissussa ja itselläni aika kulunut jaliskentällä ja yliopistolla. Päästiin meidän joukkueen kanssa Ukrainan televisioonkin. Hassua. Saa nähdä missä sitä ensi kesänä pelaa. Kovasti yrittävät saada minua jäämään tänne koko kesäksi. Venäjän luennotkin ovat alkaneet jo miellyttää vaikka aluksi vaikeuksia oli liian paljon. Nyt alan jo ymmärtää Venäjän kieltä, varsinkin opettajani, niin luennotkaan eivät tunnu enää hankalilta. Jopa pientä keskustelua ollaan saatu aikaiseksi :)

Ensi viikolla tapahtuu taas paljon. Olen suunnitellut paljon tekemistä ystävämme mieliksi ja ohjelman toteutuksen aloitamme jo heti tiistaina. Luvassa jalkapalloa Donbass Areenalla, champions liigan peli Shakhtar vs. Chelsea. Muut päivät koostuvat kaupunkikierroksesta, sushin syömisestä, shoppailusta sekä tietenkin jääkiekosta.

Kelit ovat pysyneet kohtalaisen hyvinä. Muutamana päivänä aurinko on paistanut ihan taivaan täydeltä ja lämmintä todellakin ollut. Säätiedotuksen mukaan keli alkaa ensi viikolla jo hieman kylmetä. Muutamaan otteeseen olen ollut yhteydessä Suomeen päin ja en malta odottaa, että vihdoin ja viimein pääsen käymään kotona. Kylmiin keleihin on todellakin varauduttu ostamalla uusi syystakki. Ja pitihän sitä tietenkin vähän paikallista "karvaakin" löytää takkiin ettei nyt ihan erotu populaatiosta =)

Näihin tunnelmiin, KalPan peliä seuraten: Ihanaa viikonloppua täältä syksyisestä Donetskista. C'mon Kalikka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti