sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Urheilun juhlaa

Lauantai-ilta kului jäähallilla katsoessa Donbass - Cka peliä. Koko joukkue pelasi hienosti ja voittohan sieltä tuli. Peli päättyi lukemin 3-2. Kokeilimme olla mukana osana kultturia ja teimme samaa mitä paikallisetkin. Hodarit ja oluet kyytiin, ja eikun katsomoon :) Tunnelma oli tosi mahtava ja yleisö oli alusta asti mukana. Todella kiva huomata, miten täälläkin jääkiekkokulttuuri alkaa herätä koko kaupungissa.

Tämä päivä kului sitten toista urheilulajia, jalkapalloa seuratessa. Lähdimme hyvissä ajoin kohti Donbass areenaa, koska halusin ikuistaa kaiken mahdollisen pelistä ja sen ympäriltä. Porukkaa oli todella paljon ja tunnelmasta kyllä huomasi sen. Peli oli kärkikamppailu Shakhtar Donetsk vastaan Kiovan Dynamo. Kannatimme tietenkin kotijoukkuetta pukemalla yllemme oranssi-mustaa. Katsomot täyttyivät nopeasti ja ehkä puoli tuntia ennen peliä alkoi tanssiesitykset. Aivan mahtavaa.
Se tunne, kun yli 50 000 ihmistä huutaa ja kannustaa samaan aikaan, on aivan sanoinkuvaamaton. En ole aikaisemmin ollut tällaisessa tapahtumassa, ja aion kyllä mennä uudestaan. Aivan huippu fiilikset jäi pelistä. Pelin jälkeen kyydin saaminen takaisin kotiin olikin hieman hankalampaa. Mutta selvisimme muutaman tunnin kuluttua turvallisesti kotiin :)

Muutama päivä ja sitten alkaa pojilla sarja. Khl pyörähtää käyntiin. Pojat lähtevät reissuun, ekana vastaan asettuu Bratislava. Itselläni kova koitos edessä tiistaina, kun pitäisi lähteä koulun penkille :/ Hieman jo jännittää, mutta hyvällä tavalla. Kaikki tulee olemaan uutta ja outoa, mutta odotan saavani juuri niitä kokemuksia, joiden vuoksi tänne tuli lähdettyä.
Laitoin mukaan muutaman kuvan pelistä, niin näette millainen tunnelma areenalla oli. Seuraava postaukseni varmaankin tiistaina, koulupäivän jälkeisistä tunnelmista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti