torstai 23. elokuuta 2012

Tänään kävimme tutustumassa minun tulevaan yliopistoon, ja tapasinkin jo muutamia opiskelijoita. Onneksi oli muutamia, jotka puhuivat myös pelkkää englantia. Aika hurjaa meininkiä tulee olemaan,  ainakin 6 eri kampusaluetta, joiden välillä pitäisi sitten juoksennella. Ja mikä tärkeintä olisi; löytää perille :)
Olemme saaneet myös muutaman paikallisen kaverin, jotka ovat olleet aivan uskomaton apu. Ovat näyttäneet ruokapaikkoja, neuvoneet paikallisten "nuorten" kultturia sekä opastaneet kulkemaan julkisilla sekä takseilla. Ja tietenkin olemme oppineet kaikki tärkeimmät ukrainalaiset kirosanat :))
Tänään kävimme Marin kanssa jo vähän lenkkeilemässä, kun pojat olivat myös reenaamassa. Todella ihania maisemia ja varsinkin näiden jokien ympäristö on siistiä ja aika paljon aikaa paikalliset siellä viettävät. Huomenna alkaa hirveä biletys viikonloppu, virastot ja laitokset ovat kiinni, ja joka paikassa juhlitaan Ukrainan itsenäisyyspäivää. Toreilla on konsertteja ja ravintolat auki yötä päivää. Sunnuntaina aiotaan mennä Shakhtar Donetskin peliin, jossa kuulema myös tiedossa jotain suurta, varsinkin jos kotijoukkue voittaa! Eli sinne siis :) ensi viikolla eletäänkin sitten jäähallilla, pojilla alkaa kotiturnaus maanantaina. Päästään vihdoin ja viimein katsomaan miten se pojilla luistin kulukee :))
Sain myös ihanan puhelun tänään skypellä, kun kisun iskä soitti ja meidän iskä oli käymässä siellä. Huomasin taas, kuinka iso ikävä mulla teitä ihania ystäviä onkaan. Mutta nyt aletaan odottelee poikia reeneistä ja kohta syömään tuoretta makaroonilaatikkoa! Nam :) maisemakuvien myötä toivottelen kaikille antoisaa viikonlopun odotusta..



2 kommenttia:

  1. Komea kaupunki toivottavasti viihdytte.Ja Tumin peli kulkee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) ollaan viihdytty, ainakin vielä. Tumilta paljon terkkuja ja kertokaahan tuplajäille kaikille myös terkut täältä :)

      Poista