keskiviikko 22. elokuuta 2012

Perillä :)

Ensimmäinen päivä vietetty ja paljon jo takana. Kävimme hakemassa jo Ukrainan liittymät, ja tottakai sellaiset, joilla puhelut ilmaisia keskenämme. Kaupungista on todella positiivinen tunnelma. Paikka vaikuttaa siistiltä ja paljon on nähtävää. Ihania kävelykatuja, puistoja ja kauniita pikkukahviloita ja ruokapaikkoja.
Kävimme eilen testaamassa jo muutamaa ravintolaa, söimme sushia ja pastaa. Annoksien hinnat olivat luokkaa 3-8 euroa. Joten taitaa jäädä kotikokkailut sivuun. Syöntien välissä kerkesimme raahata itsemme tietenkin jo Donetsk city mall:lle, josta mukaan tarttui jo muutama vaatekappale. Vaatekaupat aika lailla samoissa hinnoissa mitä Suomessakin.
Kämppä, jossa asutaan on aivan huippu. En olisi voinut parempaa toivoa. Kisu oli jo valmiiksi ostellut peruselintarvikkeita ym ettei heti ekana tarvitse niitä lähteä ostelemaan.
Hieman on ongelmaa meidän wifi- yhteyden kanssa, joten joka päivä en välttämättä pääse kirjoittelemaan. Yritetään kovasti saada nettiasiat kuntoon, niin bloginkin ylläpitäminen kohtuu helpompaa :)
Aamuauringon sarastaessa jatkan aamupuuhiani :) ruisleivän sekä kahvin nautiskelua. Ihanaa päivän jatkoa kaikille. Kommentoikaa Suomen oloista niin myös me  pysymme kärryillä miten siellä menee <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti