tiistai 28. elokuuta 2012

Eilen olimme katsomassa poikien kotiturnausta, heidän eka pelinsä oli Jekaterinburgia vastaan. Katsojia oli about 2000, mutta tunnelma sitäkin parempi. Fanijoukoilla oli mukanaan isot liput ja huuto oli samanlaista kun jalkapallo-ottelussa. Fanijoukkoja oli ehkä viitisenkymmentä, he pomppivat penkeillä ja lauloivat erilaisia kannatuslauluja. Ja aina kun joku oli pääsemässä maalintekoon, he osoittivat mukana olonsa pelaajille ns. Spirit fingers- tyyliin. Eli heiluttivat käsiään edessä, ja osoittivat niillä kohti maalia. Aivan mahtavaa. Pojat hävisivät rankeilla 3-2, mutta ihan kohtalaisen hyvää peliä se kuitenkin oli. 0-2 tappio asemasta 2-2 tasapeliin. Jatkoajalla oli molemmilla paikkoja, jopa kisulla mutta ei mene niin ei mene:) Kisu pelasi ykköskentässä yhdessä Petteri Wirtasen ja jonkun venäläisen pelaajan kanssa, jonka nimeä en kyllä muista :) pakkeina heillä oli Wilson from USA sekä Puistolan Pasi. Tuppuraisen Jani oli muutaman päivän kipeenä eikä sen takia pelannut, mutta toivottavasti seuraavassa pelissä Allukin pääsee jo pelaamaan. Keskiviikkona mittelöt jatkuvat kun vastaan asettuu Lev. Saa nähdä millainen tunnelma sitten on. Toivottavasti tällä kertaa parempi tuuri, että pojat voittaisivat :) ihmetyksen aihetta saatiin myös paikallisesta juomakultturista. Juomat sai viedä katsomoon ja niiden kanssa sai kävellä myös parkkipaikalle autojen viereen, samalla kun halusi mennä ulkoilemaan. Todella outoa.

Kotona ennen lähtöä peliin tungin hirveästi vaatteita päälleni, koska kyseessähän on siis jäähalli. Pitkät housut ja pitkä paita päälle, ja takki vielä mukaan, huivia unohtamatta. Kun pääsin ulos talosta, olin jo aivan hikinen.. Ulkona lämmintä about +30 ja meikäläinen pitkissä mustissa housuissa. Kyllä nimittäin paikalliset olivat ihmeissään. Kun pääsimme vihdoin ja viimein hallille, kaikilla paikallisilla oli shortsit tai hameet ja lyhyt hihaiset paidat. Oltiin aivan ihmeissämme, että mitä ihmettä. Mutta kun sisälle halliin päästiin, huomattiin ettei siellä niin kylmä olekaan. Onneks. Mutta siitä huolimatta tänä aamuna piti apteekin kautta kipaista hakemassa strepsilssejä kurkkukipuun ja jotain nuhalääkettä. On tämä kumma kun pitää kesällä olla kipeänä.
Kuulin myös huippu uutisia jalkapallon saraltakin, tapaan ensi vkolla paikallisen naisten joukkueen managerin. Saa nähdä lykästääkö, ja pääsenkö reenailee. Toivotaan parasta. Palaveri menee varmaan tosi hyvin; minä en puhu ukrainaa eikä manageri puhu kuulema englantia ;)))
Tuossa lisänä muutama kuva eilisestä pelistä, jotta myös te näätte millaista siellä on ollut. Yritän keskiviikon pelistä saada myös kuvia ja yritän kierrellä myös hallilla fanishopissa ja muissa tiloissa ottamassa kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti