torstai 30. elokuuta 2012

Eilen pojat pelasivat Prahan Lev:ä vastaan. Pojat pelas hienosti ja voittivat. Tunnelma hallissa oli loistava, vaikka yleisöä oli vain muutama tuhat. Tänään menimme hallille hieman aikaisemmin, kiertelimme ja katselimme paikkoja. Kävimme myös fanishopissa, jossa oli jo ennen ottelua todella paljon porukkaa. Hyvä vaan :) Ajattelin joku päivä käydä ostamassa muutaman huivin kotiin viemiseksi sekä pelipaidan. Shopissa oli todella paljon erilaisia tavaroita, mukeja, huiveja, avaimen periä, peli-ja fanipaitoja sekä luistimia että varusteita myynnissä. 

Tänään pojat pelasivat Severstalia vastaan. Kotijoukkueella oli tosi paljon paikkoja ja lukujen olisi pitänyt päättyä toisin. Peli päättyi 2-0 vastustajalle. Todella harmi, koska peli näytti hyvältä. Vielä on kuitenkin lauantaina matsi ja silloin vastaan asettuu Cka Pietarista. Sitten kannustetaan vielä kovemmin, jotta pojat voittaa :)

Huomenna on välipäivä peleistä, joten taidetaan lähteä kiertelemään kaupungille ja ehkä myös maistelemaan taas uusia ruokia. Saimme onneksi toimimaan tv- kaistan vihdoin ja viimein, joten lemppariohjelmatkin näkee taas telkusta. Tämähän alkaa kohta jo tuntumaan arjelta. Ei enää kauan ja kausikin pyörähtää käyntiin. Onneksi koko talven saa seurata myös jalkapalloa kun pääsee Shakhtarin joukkuetta myös kannattamaan. Sielläkin koviä pelejä tiedossa. Viime sunnuntaina emme päässeet katsomaan peliä, mutta nyt on jo ensi sunnuntain Shakhtar - Kiovan Dynamo peliin liput hankittu. Jiihaa. 

Jään odottelemaan Kisua kotiin pelistä, iltapalaksi taidan laittaa teetä ja ruisleipää :)
Ihanaa viikonlopun odotusta kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti