keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kaupungilla kiertelya

Kiertelimme ystavani Violan kanssa eilen kaupungilla ja otin muutamia kuvia puistoista seka muutamista rakennuksista. Ehka yksi hienoimmista on kirkko, josta piti tietenkin saada kuva :) Suihkulahteet ja hienoimmat rakennukset ovat valaistuja, mika tuo ihan uutta kontrastia katukuvaan. Puistoissa on kuulemma taysi vilina paalla aina kun joku on menossa naimisiin, puistojen ihania valokaaria seka istutuksia kaytetaan kuvien ottamiseen. Talvella ja syksylla varsinkin puistot ovat taynna valoja ja ne tuovat paikallisten mukaan todella paljon raikkautta ns. syyskaamokseen. 

Tanaan kun lahdin kappailemaan ulos, saa oli jo hieman kylmempi. Eilen kun rupesimme nukkumaan, oli taivas taynna salamoita ja ukkonen jyrisi todella kovasti. Meidan asunto on viela aika ylhaalla niin pienetkin jyrinat tuntuvat kohtuu isoilta. Kavimme illalla myos juomassa teeta ja syomassa paikallista herkkua, vahan saman makuista kun meidan lihapiirakat. Vahan enemman rasvaa tietenkin :)

Pahoittelen joidenkin kirjainten puuttumista. Meilla on uusi tietokone, jossa ei tietenkaan ole kaikkia kirjaimia. Valilla kirjoittelen omalla puhelimellani, jolloin pystyn niita kayttamaan. Mutta ehka tama tasta..
Palaillaan asiaan taas huomenissa, sitten tietoa enemman pelista ja kuvia hallista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti