torstai 29. marraskuuta 2012

Pettymyksiä sekä ilon kyyneleitä

Odotin viime vkonloppua innolla. Jouduin harmikseni pettymään. Paikallinen ystäväni joutui jäämään töihin emmekä näin ollen päässeet reissaamaan kohti Antracitiä. Noh vielä on onneksi monta kuukautta aikaa käydä siellä tutustumassa. Onneksi keksin itselleni tekemistä lauantai-illaksi. Seurasin Shakhtarin otteita sekä illemmalla päätin lähteä uuden yökerhon avajaisiin. Ja siellähän tunnelma oli kuin olikin katossa. Todella hienot tilat ja paljon porukkaa. Lipun hinta oli about 10 euroa. Tietenkin avajaishinta hieman korkeampi mitä muina aikoina tulee olemaan. Muistoksi tästäkin hetkestä napsin muutaman kuvan teille.

Ilon hetkistä sai nauttia seuraavana päivänä kun pojat saapuivat reissusta kotiin. Hankalan vierasreissun jälkeen katseet on käännettävä tulevaan, koska muutama päivä enää ja uudet vastustajat saapuvat jo Donetskiin.

Tänään saimme hyppiä ja kiljua riemusta, kun Donbass kukisti huippu jännittävässä ottelussa Pietarin Ska:n. Valkopaitaisilla nimimiehiä vilisi kentällä mielin määrin, mutta se ei meidän poikia paljon heilauttanut. Donbass voitti ottelun lukemin 3-2. Loppua kohden peli oli niin jännittävä etten malttanut pysyä penkissä. Eikä kyllä kukaan muukaan siellä ollut katsoja. Fanijoukot pitivät tunnelmasta huolen loppuun asti eivätkä pojat antaneet periksi. Lauantaina nähdään myös huikea ottelu, kun Moskovan Dynamo luistelee jäällä vastaan. Eikun peukut pystyyn vaan.

Keli täällä on jo muuttunut vähän kylmemmäksi mutta tänään, ihme kyllä ei tarvinnutkaan enää paksua talvitakkia. Loppuviikoksi Pekka Pouta taisi luvata tänne päin lämpimämpää, yli + 10 astetta. Kelpaa minulle. Vaikkakin jo kaipailen kovasti lunta ja joulua. Haluaisin saada jo myös joululahjoja :) Tulisikohan se joulupukki myös tänne, jos sille kirjottaisin? Meidän joulu se vaan taitaa pyörähtää jäähallilla. Mutta uutena vuotena pääsemme vähän huilahtamaan peleistä.

Ihanaa joulun odotusta sinne kaikille ja kuunnelkaa meidänkin puolesta joululauluja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti