keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Paluu arkeen

Turvallisesti olen päässyt perille Donetskiin, muutaman mutkan kautta tietenkin. Mutta asioillahan on tapana aina selvitä. Viikonloppu on nyt vierähtänyt ja paluu arkeen todistettiin maanantaina. Normaalit ruuhkat, paluu koulun penkille sekä seisominen täpötäydessä marshrutkassa reeneihin mennessä on tullut taas tutuksi parina päivänä. Omalla joukkueellani on tällä hetkellä kuukauden mittainen tauko reeneistä, joten käyn harjoittelemassa b-tyttöjen porukan mukana. Ihan kivaa välillä vähän löysäillä, kun reenit ei ole niin raskaita. Pojilla taas alkaa hirveä hulina peleissä viime viikolle olleen Karjala turnauksen jälkeen. Tänään kotiluolassa vastaan asettuu Neftehimik. Seuraavat koitokset on edessä perjantaina sekä sunnuntaina. Eli tekemistä ja katsottavaa taas riittää.

Oma opiskelurytmini hieman vaihtuu tämän viikon aikana. Huomenna vaihdan venäjän kielen ryhmää. Minun ei tarvitse opiskella enää yksin vaan saan opiskelutovereita muista kansallisuuksista. Loppuvuoden minulla ei tule olemaan tekemisen puutetta. 4 tuntia päivässä venäjän kielen opiskelua sekä päälle vielä englannin tunnit ja jos aikaa jää niin käyn potkimassa palloa. Hohhoijaa :)

Huomenna vielä viimeiset selvitettävät asiat viisumia varten kuntoon ja sitten voin hengähtää ja alkaa elämään normaalia opiskelijan elämää :) Saa nähdä jääkö kuntosalillekaan aikaa enää. Eilen tullessani kotiin harjoituksista napsin kuvia iltatunnelmasta pääkadun varrelta sekä aiemmin päivällä otin näpsäyksen myös kuntosalilta, jossa aikaani kulutan melkein jokaisena aamuna. Nyt valmistautumaan poikien peliin. Goooo Donbass !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti