keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Bye bye Kuopio

Kuopion seikkailu takana. Näin kavereita ja sukulaisia, todistin lumen tulon, ajelin meidän pikku pökötillä, seurasin KalPan peliä Niiralan Montussa, söin intron huippu lounasta ja vierailin Maljassa. Itseasiassa pariinkin otteeseen. Ja tietenkin unohtamatta sitä parasta; saunaa. Mutta hauskaa oli. Näistä palasista oli minun lomani tehty.

Juuri saavuin Helsinki- Vantaan lentokentältä majapaikkaani ja huomenna on uudet seikkailut taas edessä. Nimittäin viisumin haku..toivottavasti kaikki menee hyvin. Pitäkää minulle peukkuja.

Huominen päiväni alkaa matkustaen junalla ja metrolla. Saan varmaan aikaan taas hämmennystä ja kaaosta, koska en tiedä minne pitää aina mennä. Onneksi kerkiän nähdä vielä muutamia kavereita keskustassa ennen kuin lennän takaisin Ukrainaan. Ihana loma takana ja aivan mahtava oli nähdä ystäviä. Mutta ihana on palata myös kotiin. Kodiksi tuo Donetsk alkaa jo muuntautumaan. Ja ihan hyvä niin. Sielläkin odottaa jo kouluaskareet, jaliskaverit sekä ystävät. Ja vaikka hämmästelen itsekin sanojani, mutta ikävä on ollut Donetskiin. Ensi viikolla arki palaa normaaliin rytmiinsä. Pojilla alkaa pelit ja minulla koulu. Saa nähdä milloin seuraava loma on taas edessä. Ehkä joulukuussa pääsee tsekkaamaan miltä se kovasti unelmoitu Pariisi näyttää. Noh sitä odotellessa.

Nyt unta kuuppaan ja odottelemaan huomista. Muistoiksi tallensin tänne kuvia reissustani Kuopiossa. Tekstiä teille raapustan seuraavan kerran kotoa, Ukrainasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti