keskiviikko 31. lokakuuta 2012

+17.. -5...

Ei ihan putkeen menny taas viime yö sekä tämä aamu. Laitoin varmuuden vuoksi kaikki kolme herätyskelloa soimaan, etten vaan nuku pommiin. Joo en nukkunu en, heräsin jo 2 h ennen kun olisi pitänyt. Ehkä tämä matka vaan jännittää. Jännitti myös lämpötilaero. Eilen illalla Donetskissa oli vielä lämmintä jopa +17 astetta.

Juuri taksin tultua hakemaan huomasin, että pankkitunnukset jäivät sisälle. Ja eikun hakemaan. Ja taas ylläri ylläri, sain taas kaikista mahdollisista takseista varmaan sen huonoimman ladan. Koko matkan se päästeli ihme ääniä ja olin valmiudessa tilaamaan uuden taksin siltä istumalta. Mutta onneksi matka sujui hyvin ja pääsin ehjänä ja ajoissa perille. Kuski oli tosi mukava ja osasi onneksi hieman englantia. Nyt vaan odottelen lentoa Kiovaan, pari kupillista kahvia ja päivän uutiset, tosin venäjän kielellä, niin eiköhän tämä tästä.

Kiovassa:
Lentomatka Donetskista tänne Kiovaan sujui hyvin, ilman mitään kommelluksia. Nyt sumpin juontiin ja aamupalalle. Sitten sinikeltaiset siivet kurvaavat kohti Helsinkiä. Kohta olen siellä :)

Helsinki:
Saavuttuani Helsinki-Vantaalle mittari näytti -5 astetta..hhrrrr.. Kylymä.. Mutta silti ihanaa olla taas Suomessa. Taksi hakuun ja eikun kohti majapaikkaa. Sauna lämpimäksi ja ehkä otettava muutama sidukka. Ei ole paikallista valuuttaa yhtään mukana, mutta onneksi kortit on keksitty ;) Huomenna on kova koitos edessä. Viisumin anomisreissu. Huh huh. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja nään itseni ensi vkolla jo Donetskissa.

Seuraava postaus tuleekin sitten jo Kuopion huudeilta. Siihen asti, I'm going with the Helsinki city flow..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti