tiistai 9. lokakuuta 2012

Viimeinen ilta

Viikko on hurahtanut todella nopsaan. Viime maanantaina isämme saapui lentäen tänne katselemaan kaupunkia, jossa vietämme muutaman vuoden. Lento tänne oli sujunut todella hyvin, vaikka vähän jännittikin miten he pärjäävät. Ja ylläri ylläri, yritin isää saada kiinni muutamaan otteeseen tiedustellakseni miten ensimmäinen lento sujui. Paikan päällä sitten selvisi puhelimen unohtuneen kotiin. Mutta kaikki oli lopulta hyvin.

Viikon aikana olemme käyneet kävelemässä ja syömässä Pushkina Bulevardilla eri paikoissa. Olemme käyneet kannustamassa myös poikia hallilla, jota täällä kutsutaan Druzhbaksi. Kävimme tutustumassa myös Donbass Areenaan, jossa paikallisten kannattama Shakhtar Donetsk jalkapallojoukkue pelailee. Nähty on myös paljon eri osia kaupungista ja kartta on tullut tutuksi myös isille. Aamulenkit ovat vierähtäneet siltojen varrella sekä kaupunkia kierrellen ollaan saatu paljon liikuntaa. Ajelimme isoimmalle ostarille, Donetsk cityyn bussilla, joka oli varmasti myös yksi elämys. Paljon on mahtunut tähän viikkoon, mutta valtavasti on tullut ihania muistoja.

Viimeinen ilta on edessä, mutta paljon on vielä aikaa ja tekemistä. Kohta lähdemme tutustumaan taas uuteen paikkaan ja sitten syömään. Minun täytyy valmistautua oman joukkueeni peliin sekä poikien illan otteluun, jossa vastaan asettuu Severstal. Fanishopista on haettu jo kaulaliinat ja lippikset mukaan, jottemme erotu paljoa paikallisista :)

Illalla sanomme hyvästit taas vähäksi aikaa, mutta pian näemme taas. Muutaman kuvan lisäilen taas, niin näette mitä kaikkea meidän viikkoon on kerennyt jo mahtua :) ihanaa uuden viikon alkua kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti