perjantai 12. lokakuuta 2012

Kylmiä kelejä

Sää on vaihtunut ihanasta auringon paisteesta vesisateeseen, shortsit farkkuihin ja pitkähihainen syystakkiin. Mikä ero viime viikkoisesta. Ero on kuin yöllä ja päivällä. Mutta ei haittaa, pääsee shoppailemaan uusia syysvaatteita :) Kisu ei välttämättä ole yhtä innostunut asiasta kuin minä. Hihih. Ja tulee heti uusille punaisille kumppareille käyttöä.

Kyllä kävi isillä tuuri, sattuivat vierailulle juuri oikeaan aikaan. Tulivat niin sanotuille kesän viimeisille helteille. Mutta itse odotan ainakin talvea, mielenkiinnolla odottaen mitä tuleman pitää. Paljon olen kuullut talvesta täällä ja tietenkin itse kertonut meidän ihanasta, kylmästä talvesta. Saa nähdä miten valtava ero tulee olemaan.

Tähän viikkoon on isien lähdön jälkeen kuulunut jo paljon. Pojat pelasivat Dynamo Minskiä vastaan eilen. Tiukan, mutta aivan huikean taistelun jälkeen pojat harmiksemme hävisivät yhdellä maalilla. Lentokoneen siivet kurvasivat tänään taas kohti Venäjää. Lauantaina vastaan asettuu Vitjas. Ei kauaa onneksi tarvitse odottaa kun reilun viikon päästä saamme taas vieraita kylään. En malta odottaa. Entiset salmiakitkin jo melkein syöty :)

Pientä flunssan poikastakin on jo ilmoilla. Sää todellakin muuttui kerta heitolla. Mutta tässä positiivisessa mielentilassa mikään ei estä iloitsemista. Tänään ohjelmassa on ollut pelilippujen ostaminen Shakhtar vs. Chelsea peliin, Kalpan pelin seuraaminen sekä parhainta; lentolippujen varaaminen Suomeen. Jiihaa. Kohta olen taas siellä teidän luonanne.

Kuvia napsin Sherbakova parkista, tämän hetkisestä säästä ja katukuvasta sekä yksi kuva edustaa myös meidän yliopistorakennusta. Syksyistä viikonloppua kaikille sinne koti Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti