torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivä.

Viime viikolla pojat taistelivat hienosti ja kahdesta pelistä tuli 3 pistettä, kun keskiviikon pelissä kaatui Pietarin Ska. Takkiin tuli lauantaina, vaikka pojat taistelivat hienosti Moskovan Dynamoa vastaan. Mutta Ovechkin vei voiton. Sunnuntaina pojat pakkasivat laukkunsa ja läksivät taas reissun päälle. Maanantain peli oli aivan huikea Avtomobilistia vastaan. Viime hetkillä, 3. erän lopussa pojat kirivät voittoon. Matka jatkui kohti Tseljabinskia, ja vastaan kotiluolassaan luisteli Traktor. Aivan huikean esityksen jälkeen pojat nappasivat pisteet taskuun ja lensivät kohti seuraavaa koettelemusta. Perjantain ottelu tulee olemaan vaikea. Malkin ja koko Magnitogorsk eivät pisteitä anna helpolla. Peukut pystyyn ja kova kannatus meijän pojille.

Eilen olin todistamassa taas huikeaa jalkapallo-ottelua. Champions Liigan pelissä Shakhtar - Juventus maalintekotilanteita oli paljon molemmilla ja jännitys oli pelissä henkeäsalpaava. Lopulta vierasjoukkue vei voiton, mutta meidän onneksi paikallisella palloseuralla jatkopaikkalippu oli jo takataskussa. En malta odottaa, kuka tänne meidän stadionille saadaan seuraavaksi vierailemaan.

Tänään on Itsenäisyyspäivä. Mitenkähän sitä täällä juhlisi? En mitenkään. Perus arkipäivä täällä, koulua sekä reenit. Illalla ehkä käyn sushit hakemassa ohikulkumatkalla ja nopsaan kotia katsomaan Linnanjuhlia. Joka vuosi katsottu enkä nytkään aio jättää väliin. Vaikka hirveä ikävä on jo joulua ja jouluvalmisteluja, on täälläkin alkanut uuden vuoden odotus näkyä. Kirkkaita valoja kauppojen ikkunoissa sekä koristeltuja joulukuusia. Vielä joulupukki kuitenkin puuttuu. Mutta näillä on mentävä :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin, ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille sinne <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti