torstai 13. joulukuuta 2012

Rakastan lunta.

Niinhän siinä vaan kävi. Pojat veivät voiton myös Magnitogorskissa. Mahtavaa. Huikean viikon jälkeen oli kiva saada kulta edes vähäksi aikaa kotiin ennen Venäjän EHT- turnausta. Kävimme porukalla hieman rentoutumassa, syömässä sekä keilaamassa. Tähän voisi jopa tottua.

Koko tämän viikon olen ollut kipeänä. Kuumetta ja yskää. Eikä tämä tauti ihan hevillä näytä lähtevän irti minusta. Tuntuu, että kaikkeni olen jo yrittänyt. Huomenna yritän vääntäytyä jo kouluun. Toivottavasti viikonloppuna olo on jo hieman parempi, että pääsen urheilemaan. Yhtenä päivänä jaksoin vääntäytyä syömään kaupungille ja tarjoilija toi minulle hassun pienen pienen puupenkin lattialle jalkojeni juureen. mietin Mikä kumma tuo on. Englannin ja venäjän kielen sekoituksesta vihdoin tajusin, että sehän on pieni tuoli laukulleni :) Aivan huippua.

Eikä enää montaa päivää niin saamme ystävämme kylään. Jippii. Ohjelmassa ylläri ylläri jääkiekkoa sekä kaupungin esittelyä. Edes lumi ei estä meitä täällä liikkumasta, on sitä nimittäin odotettu.

Ihana oli käydä ostoksilla alakerran kaupassa, siellä koristelut toivat mieleeni jo joulun. Kotonakin vähän jaksoin laitella jo pientä joulumieltä. Ja ensi lumi satoi eilen tänne Donetskiin. Ja sitä tulikin ihan kunnolla. Koko kaupunki oli ihan sekaisin. Vaikka olin kipeänä, kaupassa käydessäni hymyni ei hyytynyt. Minusta oli ihanaa saada tänne vähän valoa. Ja mikä parasta, talvikenkien ostoon.

Ensiviikolla kotipelejä on tiuhaan. Koko joulun ajan vietämme jäähallissa. Saatan ehkä käydä paikallisesta supermarketista kyselemässä pientä kinkkua, jos sitä vaikka joulun henkeä saisi enemmän sillä aikaan. Uuden vuoden suunnitelmat ovat vielä vähän auki, koska pojilla vain muutaman päivän vapaat. Mutta eiköhän me jotain kivaa täälläkin keksitä. Nyt valmistautumaan unille, jotta jaksaa pirteänä taas ahertaa.

Vielä viikko odotusta, ja sitten se palkitaan. Joulu on jo ovella :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti