tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulun aika

Viikko vierähti tosi nopsaan ja tekemistä riitti. Onneksi juuri selvisin kuumeesta ja flunssasta ennenkuin saimme vieraita kylään. Ystävämme tykkäsi kovasti kaupungista, kiertelimme ympäriinsä sekä kulutimme aikaa jäähallilla. Sää ei ollut mitä imartelevin, mutta hyvin pärjättiin. Ja pitihän sitä uusi karvaliivi käydä kaupasta hakemassa, jotta joulun ajan pakkasista selviääpi. Jäähallillakin aika vierähti makoisasti. Pojat ottivat neljästä kotiottelusta kaksi voittoa. Tunnelma oli taas huikea ja saimme seurata Donbassin hyviä otteita.

Joulukin meni vähän ohitse. Ostin meille pienen kuusen ja vähän yritin laitella joulua. Kävin myös paikallisessa marketissa silittelemässä poroa ja katsomassa joulupukkia. Mutta ei se joulu tunnu samalta ilman ystäviä, perhettä ja kunnon jouluruokaa. Aattona kisulla oli harkat ja minulla perinteisesti koulua, eli normiarkea. Päivällä kävimme syömässä 'jouluruoan' sushipaikassa ja iltasella joimme glögiä ja soittelimme skypellä ystäville ja sukulaisille. Siitäpä oli meidän aattoilta tehty.

Uutena vuotena pari päivää aikaa onneksi huilia. Vietämme vapaa päivät täällä ystävien kanssa. Ohjelmassa rentoutumista, syömistä sekä yhdessä oloa. Uuden vuoden jälkeen minullakin alkaa reissu häämöttämään. Pääsen seuraamaan poikien peliä Riikaan, josta lennän käymään kotipuolessa. En malta odottaa. Ehkä pienen pienet pikkujoulut täytynee järjestää. Toivottavasti joku olisi minulle säästänyt myös kinkkua pakkaseen. Nam nam.

Näihin jouluisiin tunnelmiin toivotellaan täältä hyvät joulut kaikille tutuille ja uutena vuotena yritän kirjoitella vielä viimeiset kuulumiset ennen kun vuosi vaihtuu. Kiitos kaikille lukijoille, 4,5 kuukauden saldo 11 000 lukukertaa :) aivan mahtavaa, että olemistamme täällä seurataan ja olette hetkissä mukana. Olette ihania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti