torstai 13. maaliskuuta 2014

KHL Playoffs 2014

Pienen pieni tauko kirjoittamiseen on tullut. Aika äkkilähtö tuli Ukrainasta meikäläiselle viime viikolla ja pakkaamiseenkaan ei ollut juuri aikaa.  Mutta nyt on saavuttu matkalaukkujen kanssa koti Suomeen. Mutta stressiähän tässä pukkaa vielä kun toinen osapuoli joutui Donetskiin vielä jäämään. Donbass voitti viimeisen runkosarjapelin Riikaa vastaan ja sai playoffeihin vastaansa samaisen Riikan Dynamon. Ottelusarjat aloitettiin kotipeleillä ja voitothan sieltä napsahti. Muutaman päivän huilin jälkeen joukkueet kohtaavat Riikassa. Jatkoon mennään 4 voitolla.

Kotiin tultuani aloitin jo uuden, pienemmän laukun pakkaamisen ja lähdimme isän kanssa reissuun, kohteena tietysti Riika. Kaksi kotipeliä ja voitot alla, saa nähdä miten käy. 

Riikassa oli jo keväinen sää ja päivälenkkeilyt kuuluivat meidän päiväohjelmaan pelien lisäksi. Ensimmäisen pelin tunnelma oli huikea. Mahtava aloitusohjelma ja kannatus. Ei malttanut olla räpsimättä kuvia. Riikan halliin mahtuu alle 10 000 henkeä, ja peleissä porukkaa oli n 7-8 tuhatta. Eli ääntä riitti paljon. Ensimmäinen peli päättyi Riikalle 7-3. Hyvä alku pojilta mutta tsemppausta ei loppuun asti löytynyt. Toinen peli päättyi Donbassin voittoon ja Kisu teki viimeisen maalin tyhjiin. Tästä on hyvä aloittaa kotimatka ja  valmistautua seuraavaan koitokseen, joka pelataan tänään torstaina. Toivottavasti pojat vievät voiton ja pääsevät taistelemaan jatkossa Kagarin Cupista! 

Eli tänään jännitetään kahta ottelua. Donbassin mahdollista jatkamista Khl:ssä ja Sami Kapasen huikean uran viimeistä ottelua Niiralan montussa. Sinne siis kaikki kannustamaan ja kunnioittamaan Samin uraa. 

Tässä vielä kuvia teille playoff tunnelmasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti