sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kevät ja arkea tiedossa

Tämä kausi on saatu pakettiin. Huikea ottelusarja päättyi perjantaina Donbassin kotipelissä Donetskissa, jonka Prahan Lev vei nimiinsä. Ottelussa nähtiin paljon tilanteita molemmilla, mutta vain Lev onnistui maalinteossa ja peli päättyi 0-1. Näin ollen Lev jatkaa pleijareita seuraavalle kierrokselle. Pojat saivat pelata viimeisen pelin vielä kotihallissa, joten varmasti myös fanit olivat tyytyväisiä. Saa nähdä miten käy ensi vuoden, toivottavasti tilanne Ukrainassa hellittää. Ja mikä parasta, saan vihdoin ja viimein oman kullan kotiin <3

Itse lensin Bratislavasta suoraan kotiin, vielä viime reissun jäljiltä olevat matkalaukut huusivat purkamistaan. Ja pitihän sitä koulun penkilläkin muutama päivä välillä viettää. Slovakiassa oli lämmin, mutta onneks aurinko on löytänyt tiensä myös tänne Suomeen. Selvästi on kevättä ilmassa. Kävimme myös mökillä tarkastamassa paikkoja sekä pakolliset nuotiomakkarat syömässä. Näin myös hyviä ystäviäni ja yllätin heidät myös herkku minttusuklaamuffinsseilla syntymäpäiväsankarin kunniaksi. Paljon olen saanut viikossa aikaan.

Kevät on tulossa ja arki alkaa rullaamaan. Vanhat matkatavarat purettu ja kohta pakataan uusia. Nimittäin muuttokuorma odottaa :) Päästään muuttamaan ihkauuteen kotiin. En malta odottaa. Kerrankin koti, jonne on saanut valita itse materiaalit ja päässyt vaikuttamaan kaikkeen. Kesän vietto uudessa ympäristössä tuo varmasti uutta puhtia myös opiskeluun, joka koittaa taas syksyllä. Pääsemme rentoutumaan ja viettämään koko kesän Kuopiossa. Uudella asuinalueella on varmasti paljon nähtävää ja opittavaa, mutta onneksi on hyviä ystäviä, jotka asuvat aivan naapurissa. 

Nyt reppu selkään ja eikun ulkoilemaan. Muutamia kuvia otin teille Bratislavasta ja viime viikon arkitouhuista. Ihanaa sunnuntaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti