tiistai 25. maaliskuuta 2014

Pleijari kevät jatkuu

Riikan otteluiden päättyessä meidän poikien voittoon, palattiin hyvillä mielin koti Suomeen. Viimeisen ja ratkaisevan kotipelin pojat pelasivat Bratislavassa. ja siellähän sitä jatketaan myös seuraavalla kierroksella kun vastaan asettuu Prahan Lev. Hieman kouluhommia ja eiku taas reissun päälle. 

Nyt on pelattu neljä peliä tästä kierroksesta ja voitot ovat 2-2. Aluksi pojat taistelivat Prahassa, sitten Bratislavassa. Historiallisen pitkä, 126 minuuttia kestänyt ottelu saatiin päätökseen perjantaina, jonka Donbass voitti kunniallisesti. Väsymyksen kyllä huomasi seuraavissa peleissä, mutta pakkohan pelit on saada ratkaistua. Viides peli pelataan poikkeuksellisesti täällä Bratislavassa, koska Prahan omaan halliin ei keskiviikkona pääse. Eli tämän otteluparin ratkaisu nähdään toivottavasti täällä meidän 'kotihallissa'. 

Uskomaton fiilis ollut pelissä ja yleisöä on täällä ollut yli 5000. Bratislavan kannattajat ovat ottaneet meidän pojat hyvin vastaan. Kannustaneet Donbassia kuin omiaan. Huominen on välipäivä ja ehkä aikaa jää myös vanhan kaupungin kiertelyyn. 

Seuraavia lukuhetkiä tarjoilen teille tämän otteluparin päätyttyä :) Pidetään peukut ja varpaat pystyssä Donbassille myös siellä kotisohvilla! 

siihen saakka, 
I'm going with the playoff flow.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti