tiistai 8. lokakuuta 2013

Voittoputkessa

Ja niinhän se vaan luistin kulkee Donbassin pojilla. Viime viikon kotipeli Jekaterinburgia vastaan päättyi hienoon voittoon 6-1. Samainen vastustaja kukistettiin myös heidän omassa kotihallissaan 0-3 sunnuntai-iltana. Todella hienoa pelaamista pojilla. Sarjataulukko näyttää todella hyvältä, ja paikkana siellä taitaa olla 3. sija. Eilen pojat ovat matkanneet Moskovaan Spartakin vieraaksi. Illalla saadaan jännittää miten pelissä käy. Kaikki vaan peukut pystyyn ja kannustetaan Donbass voittoon. Tällä viikolla edessä on vielä yksi kotipeli ennenkuin vieraskiertue taas jatkuu, nimittäin perjantaina meille vieraaksi saapuu Medvezak Zagrebista. Ja silloin meidänkin vieraamme ovat saapuneet kyläilemään tänne Donetskiin. Emme malta millään odottaa.

Viikonlopun aikana kerkesimme tehdä vaikka mitä. Kävin lenkkeilemässä, samalla ottaen kuvia kaupungista. Kävin pyörähtämässä Kalmius- joen rannalla, josta teillekin tallensin muutaman muiston. Tallensin kameraan myös kuvan paikallisesta prismasta, jossa teemme ostoksia melkein päivittäin. Hyllyiltä löytyy jopa oltermannia. Uimassa olemme myös käyneet paljon, koska Kisu on saanut alkaa jo kuntouttaa olkapäätä, ja mikäs sen parempaan siihen on kuin uiminen. Ostin taas kuukausi kortin kuntosalille, joka on aivan tuossa meidän naapurissa, parin minuutin kävelymatkan päässä. Otin kuvan teille myös sieltä. Kerkesin vierailla myös kampaajalla, halusin vähän jotain väriä syksyn tullen. Hieman tummempaa sävyä sekä elävyyttä hain vaaleilla raidoilla. Kyllä nyt kelpaa :)

Urheilua ei ikinä voi olla liikaa eikä sitä voi katsoa liikaa. Olen aivan hullaantunut Shakhtarin peleihin. Champions liiga peli Manchester Unitedia vastaan päättyi 1-1. Pelin alku oli hieman tylsähköä, mutta toisen puoliajan alkaessa tempo muuttui ja molemmat joukkueet saivat paikkoja. ManU aloitti maalinteon ensimmäisenä, mutta Shakhtarin brassivahvistukset eivät antaneet periksi ja Taison tasoitti pelin n. 15 minuuttia ennen loppuvihellystä. Tästä muistosta laitan tännekin teille kuvia, jotta pääsette perille tunnelmasta, jonka siellä koimme.

Eilen juhlimme Kisun synttäreitä, kävimme testaamassa Viktoria hotellin span sekä matkan varrella pysähdyimme isossa viinikaupassa, josta otin myös muutaman kuvan. Illan päätteeksi loihdin meille illallisen, naudanpihvejä punaviinikastikkeen kera sekä voissa paistettuja herkkusieniä. Jopa minä pystyin sieniä syömään. Yllättävää. Viikonloppu sujuu kaupungilla kierrellen ja näyttäen paikkoja vieraillemme. Tietenkin hyvin syöden erilaisten ravintoloiden antimia. Sää on alkanut muuttumaan parempaan suuntaan, ainakin säätiedotuksen mukaan. Saa taas kaivaa syystakit esille.

Kuulumisia kirjoittelen taas ensi viikolla. Laitoin myös kommentointi kohdan auki, ja toivon, että kommentteja tulisi, olisi mukava lukea mitä mieltä kirjoituksista olette olleet. Täällä jatketaan syksyn värejä ihaillen.

Siihen saakka, just going with the autumn flow.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti