torstai 17. lokakuuta 2013

Paluu arkeen..

Vieraat pääsi turvallisesti Suomen maan kamaralle eilen ja meillä alkoi taas normaali arki. Aamureenit, päikkärit ja iltareenit täyttävät päivämme. Kisukin on päässyt jo luistelemaan hyvin, ja hakemaan pelikuntoa takaisin. Toivottavasti pian nähdään hänet kaukalossa.

Viikko vierähti nopeasti ja näytettävää oli paljon. Ensimmäinen ilta sujui jutustellen ja kuulumisia vaihdellen. Saimme jopa hieman tuliaisia, joista olimme hyvin otettuja. Nyt kelpaa käppäillä Donetskissa Veikkokamat päällä. 
Perjantai oli pelin odottelua, kun Donbass sai vieraaksi Zagrebin. Harmiksemme ottelu päättyi vierasjoukkueen 4-2 voittoon. Mutta sunnuntaina saatiin aihetta taas hymyyn kun pojat voittivat Minskin poppoon vieraissa. Viikonlopun aikana kiertelimme kaupungilla sekä kävimme tutustumassa viime marraskuussa avattuun vesipuistoon. Päästettiin hetkeksi sisäiset lapset ulos leikkimään :) Mielestäni oikein kiva paikka, siisti ja vähän isommillekin lapsille tekemistä. Huikeita vesiliukumäkiä, myös sellaisia joissa vähän pelotti.. Minua vaan..

Maanantaiksi saimme kutsun kiitospäivän aterialle kanadalaisperheen luokse. Nautimme erilaisista herkuista sekä mahtavasta kalkkunasta. Istuimme iltaa ja keskustelimme eri kulttuureista, koska paikalla oli ihmisiä viidestä eri maasta. Hieman erilainen mutta aivan huikea ilta.
Tiistaipäivä kului fanikauppoja kierrellen, viimeiset tuliaiset piti poikien saada mukaan. Kävimme Shakhtarin Donbass areenalla sekä jäähallilla. Illan viimeisteli Kalpan peli telkkarista. Keskiviikko aamuna pojat lähtivät kohti lentokenttää. Kaiken kaikkiaan tosi mukava viikko meillä oli, ja toivottavasti myös pojat tykkäsivät kaupungistamme.

Ensi viikon alun saamme viettää kahdestaan täällä Ukrainassa, sillä Donbassin pojat lähtivät vieraskiertueelle. Ohjelmassa paljon harjoittelua sekä lepoa hyvässä suhteessa. Mietteeni ovat kyllä jo marraskuussa asti,jolloin pääsemme näkemään ystäviämme ja suuntaamme minilomalle Istanbuliin. Sitä odotellessa.

Olen muutaman viikon jo testaillut erilaisia raaka-aineita kotikonstein kaudenhoitoon. Olen kokenut hyväksi vihreän teen myös kasvohoidossa. Joka ilta nautin teetä mutta en heitä teepussia roskiin vaan käytän sen uudelleen kasvoilla. Vihreä tee antaa kasvoille erilaista kiiltoa sekä pehmentää. Nyt kokeilussa vuorostaan avokado sekä hunaja. Syön paljon avokadoa salaatissa, joten sitä löytyy aina. Viimeiset rippeet siitä laitan astiaan ja lisään hieman hunajaa. Soseutan ne keskenään ja eikun kasvoille. 10 minuuttia ja haalealla vedellä huuhtelu. Kasvoille jää todella hyvä ja raikas olo. Hunajan oma antibiootti rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Eikun sielläkin kotona vaan testailemaan. 

Jäädään odottelemaan mitä viikonloppu ja ensi viikko tuo tullessaan. Ihanaa talven odottelua <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti