maanantai 28. lokakuuta 2013

Kahden kauppa

Viime viikon saimme olla kahdestaan kotona. Kävimme reenaamassa erikseen mutta myös yhdessä. Muutamana aamuna pääsin mukaan hallille ja kävin 'valmentamassa' poikia jäällä. Kiva oli itsekin päästä luistelemaan piiiitkästä aikaa :) Jäiden jälkeen seuraavan päivän lihaskivut eivät tosin kuuluneet suunnitelmiin..Löytyi taas uusia lihaksia kropasta. Toivottavasti jo ensi viikon maajoukkuetauon jälkeen pääsee kisu myös tositoimiin peleihin mukaan. Luistelu sujuu jo hyvin ja laukaisukin luonnistuu jo kivun sallimissa rajoissa.

Muutamana iltana kävimme syömässä uusissa ravintoloissa, missä emme olleet vielä käyneet. Maistoimme myös oistereita enkä kyllä maistamisen jälkeen voi sanoa niiden olevan suurinta herkkuani. Mutta kaikkea pitää kokeilla.

Syksy on saapunut jo urakalla tänne. Sen huomaa maassa olevista, tippuneista lehdistä. Ja värit ovat mahtavia. Yhtenä päivänä kävellessäni salilta kotiin tallensin syksyisen kuvan myös tänne teitä varten. Otin kuvan myös auton parkkiin laittamisesta. Sitä varten täällä ei löydy sääntöjä, mikä välillä saa hermot riekaleiksi. Joskus kadut ovat niin tukossa ettei pääse itse ajamaan. Mutta maassa maan tavalla. Eikö sitä niin sanota? 

Muutama ilta vietettiin ihan vain kotona. Katseltiin leffoja ja tehtiin kotiruokaa. Ja vähän ehkä myös herkuteltiin. Kokeilimme tehdä omatekoisia hampurilaisia ja hyviähän niistä tuli. Tällä kertaa kokkeina toimittiin molemmat. Ilokseni löysin paikallisesta prismasta myös rahkaa. tai noh, miksikä sitä nyt voisi kutsua mutta melkein rahkalta se ainakin maistuu. 

Välillä on hyvä vähän rentoutua ja olla vaan. Tällä viikolla ei keretä nimittäin hengähtää. Joka toinen päivä kuluu jäähallilla ja loppuviikosta mennään katsomaan Donetsk fashion week- tapahtumaa. Eilen illalla Donbass sai vastaansa Admiralin. Ja hyvinhän siinä kävi. Pojat voittivat 2-1, oli kyllä pitkästä aikaa todella jännittävä peli. Pitäkäähän peukut pystyssä siellä kotikatsomoissa, keskiviikkona jatketaan kun vastaan kotiluolaan tulee Mika 'Järä' Järvinen ja Amur Habarovsk.

Lauantai aamuna lennämme kohti Istanbulia minilomalle kavereidemme kanssa. Ihana päästä vähän tuulettumaan ja nähdä uusi kaupunki, missä emme ole vielä käyneet. Ennen reissua kirjoittelen vielä teille pakkauspuuhista :)

Siihen saakka, lumien odottelua sinne koti Suomeen <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti