sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Täällä vielä..

Hope cup on edennyt jo loppu suoralle toisella kierroksella. Vastaansa Donbass sai Dynamon Riikan. Voittaakseen tämän kamppailun on joukkueen voitettava 3 ottelua neljästä mahdollisesta. Vieraspeleissä me olimme vahvempia yhden ottelun verran sekä Riika voitti myös yhden. Eilinen peli oli jännittävä, kun Donbass johti ottelua jo 2-0, mutta Riika tuli tasoihin ja voitti lopulta ottelun muutama sekunti ennen jatkoajan loppumista. Donbassilla oli paljon maalipaikkoja ja pojat kyllä olisivat ansainneet voiton. Tänään nähdään siis viimeinen ja ratkaiseva ottelu. Riikalla on tosi kova halu päästä jatkoon eivätkä varmasti luovuta helpolla. Saa nähdä kumpi joukkue pääsee kesälomalle.

Viime viikolla saimme vieraan kylään, kun kisun velipoika lensi ensimmäistä kertaa meitä tänne tapaamaan. Näytimme hänelle kaupunkia, kävimme Donbass areenan kierroksella, joka maksoi vaivaiset 3 euroa sekä Shakhtarin kotipelissä, liput noin 8 euroa. Aivan mahtavat paikat saatiin pelistä ja oli aika jännittävää seurata peliä noin läheltä kenttää.

Viikon aikana kävimme myös kävelemässä ja otimme kuvia paikallisten asuintaloista sekä kulkukoirista, joita täällä on todella paljon. Niinkuin kuvastakin näkee miten koirat pötköttelevät nurmikolla auringon paisteessa :)

Sää on täällä muuttunut jo lämpimäksi, mutta tuuli on välillä vielä aika kylmä. Pakkasen puolella ei ole enää mittari käynyt. Paikkopaikoin nurmikot vähän vihertää ja talvitakit ovat vaihtuneet nahkatakkeihin. Rakastan aurinkoa. En malttaisi millään odottaa kevättä. Nyt en lupaa millon kirjoittelen pakkaamisen merkeissä, se aika tulee sitten kuhan tulee :)

Näihin kuviin ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille, kohta nähdään !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti