sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Dubai

Pelit päättyivät, lentokoneen siivet kohti lämpöä. Dubai. Aivan mahtava paikka. Vuorokausi oli aikaa pakata, eikä tietenkään yhtään kesävaatteita mukana. Mutta niin sitä vaan viikko vierähti auringon lämmössä.

Paljon oli nähtävää ja koettavaa. Kaupunki on mitä mahtavin. Viikon aikana kävimme golffaamassa, kiertelimme kaupungilla, nautiskelimme rannalla merinäkymistä, vierailimme aavikkosafarilla jeepin sekä kamelin kyydissä. Unohtumattomia hetkiä. Saimme nauttia myös shoppailuhetkistä maailman isommalla ostarilla. Siellä olisi voinut viettää useammankin päivän. Reissusta jäi todella mukava mieli ja varmasti palaamme kaupunkiin uudelleen.

Matkan varrella lentokone laskeutui Donetskiin, josta nappasimme tavarat matkaan ja eikun uudestaan reissun päälle. Donetskissa kevään merkit jo hyvin ilmassa, lämmintä yli kymmenen astetta. Mutta silti mielessä vain seuraava etappi, jota on odotettu jo kauan. Viimeinen määränpää onkin tuttuakin tutumpi, Suomi. Mahtavaa.

Lämpötila erosta huolimatta on kiva olla vihdoin ja viimein kotona. Ja eihän se reissu nyt ihan nappiin mennyt lentojen osalta, tutuksi tuli Kiovan sekä Varsovan lentokentät juoksemalla, ja Moskovan kentällä ei edes päästy käymään. Vaikeuksien kautta voittoon.

Nyt saa hetken verran hengähtää ja naatiskella talvipakkasista ja ihanista ulkoilukeleistä. Ja mikä parasta, sauna sekä ystävät. On teitä odotettu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti