torstai 21. maaliskuuta 2013

Home <3

Kotona Kuopiossa ollaan oltu jo viikon verran. Aika on kulunut nopsaan ja paljon ollaan keretty jo tekemään. Ollaan nähty ystäviä, nautittu talvipakkasista ja ulkoilmasta, saunottu hyvässä seurassa sekä paljon muuta kaikkea kivaa koettu. Wingseillähän piti myös ekana käydä Stubessa. Parasta.

Viikko vierähti kotia laitellessa ja ikeassa juoksennellessa. Ihana päästä laittelemaan taas omaa kotia. Hirveä urakkahan tämäkin on aina, mutta lopputulos palkitsee. Ja mikä parasta, meillä on nyt Ikea näin lähellä täällä.

Viikonloppuna räjähtää. Juhlimme 30-vuotiasta ystävääni. Huhuh. Kovat juhlat tiedossa. Olemme tunteneet pienestä asti ystäväni kanssa ja en malta odottaa synttäreitä. Mitähän kaikkea on luvassa.

Ensi viikolla palataan taas normiarkeen, hoitamaan asioita. Reeneissäkin jaksaa taas käydä kun on vähän levännyt. Ei olisi jalkapallokauteenkaa enää kauaa. Odottelen tännekin jo kevään merkkejä, vihreää nurmea ja auringon lämpöä.

Vaikka meillä loppui pelit hieman lyhyeen, niin toivoa on kotiseudulla vielä. Nyt peukut pystyyn, jännätään ja kannustetaan KalPa voittoon. Jiihuu.1 kommentti: