keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

3 viikon odotus jäljellä

Muutama viikko pääsi taas vierähtämään edellisestä kirjoittelu kerrasta. Juhannuskin tuli ja meni. Lämpimät säätkin taisi loppua lyhyeen. Ei anneta vielä periksi, kyllä se oikea kesä vielä tulee. Viimeistään elokuussa, hihih. Se passaisi minulle oikein mainiosti, vaikkakin myönnän olevani lämpimän ystävä, ei minua pienet tukalat olot haittaisi.

Juhannuksen tienoo meni rauhallisissa merkeissä, kuten olettaa saattaakin. Aaton aattona kävin tsemppaamassa poikia midnight golf- kisassa tarinassa, olisi pitänyt vissiin kannustaa kovemmin. Toivottavasti ensi vuonna saadaan tyttöjen kanssa oma porukka kokoon, sen verran hauskalta tapahtumalta se vaikutti, vaikkakin keli ei suosinut golfareita parhaansa mukaan.

Aattoilta taasen vietettiin hyvien ystävien seurassa, syömällä oikein hyvin, ehkä liiankin tuhdisti. Monta päivää meni löhötessä sohvalla. Pitihän se vielä mummon pöperöillä käydä mökilläkin ja ukin kanssa kalalla, mitään ei koukkuun kyllä tällä kertaa tarttunut. On nämä kovia nämä juhannusjuhlat. Noh eipähän tarvinnut taistella vielä päänsäryn kanssa. Onnellinen minä.

Arkipäivät kun koittivat, niin pääsimme taas rytmiin hyvin mukaan, ja kuntosalin laitteet odottivat. Onneksi olo on vielä kohtuu hyvä, että jaksaa kuntoa pitää yllä. Hieman ovat yörytmit muuttuneet, monta kertaa saa mahan kanssa taistella missä asennossa olisi yön aikana hyvä nukkua. Mutta kohta pitkä odotus palkitaan, ei olisi enää kuin kolmisen viikkoa ja sitten saadaan Rambo maailmaan<3

Kihlajaiskahvittelutkin saatiin pidettyä tärkeimmille ystäville ja sukulaisille. Äidin kanssa päästiin keittiöön leipomaan ja sotkuahan siitä aina tulee. Mutta siitä huolimatta kakut maistui ja ihania lahjojakin saatiin. On meillä ihania läheisiä.

Ensi kesän suunnitelmissa oli meillä terassiremontti, mutta päätimme alkaa työstämään sitä jo vähän aikaisemmin. Toivottavasti luontoäiti on viikonloppuna meille suosiollinen eikä vettä tulisi hirveästi taivaalta. Saadaan kunnon terassi pystyyn. Talkootekijöitä siis odotellessa. 

Jos oloni ei tästä paljon pahemmaksi vielä kerkeä muuttua niin kirjoittelen kuulumisia vielä ennen h-hetkeä. 

Heidi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti