tiistai 13. toukokuuta 2014

Kevään korvilla..

Vähän aikaa on kirjoittamisesta vierähtänyt. Ja paljon kerennyt tapahtua. Kisu ei selkävaivojen takia voinut MM-leirityksessä jatkaa vaan alkoi taas kuntoutus, jotta saadaan ensi kaudeksi ukko kuosiin. Tappioista huolimatta kyllähän niitä MM-kisoja pitää silti katsoa ja tsempata Suomi voittoihin!

Muuttokin saatiin ennen vappua tehtyä, tietenkin pieniä tavaroita löytyy päivittäin sieltä sun täältä. Mutta pikku hiljaa hyvä tulee. Toivotaan ainakin niin. Uudessa kodissa on ihana ollut nukkua, ja on saanut laittaa talon mieluiseksi. Nyt vaan odotellaan kevättä, että päästään kokeilemaan uusia terassikalusteita. 

Varaslähtö kesäänkin jo otettiin, käytiin pikalomareissulla Espanjan Barcelonassa. Oli aivan mahtavat kelit ja ihana kaupunki, kertakaikkisesti. 5 päivän aikana käveltiin paljon ja nähtiin monia nähtävyyksiä, esimerkiksi Sagra Da Familia, Camp Nou sekä kuuluisa La Rambla. Parhaimpana muistona Messin ja Fabregasin pelin näkeminen. Nyt on hymy huulilla monta kuukautta! Laitan tänne kuvia teille reissusta niin pääsette myös fiilistelemään :) 

Harmikseni kouluarki on sekoittanut rytmit täysin. En välillä ole perillä missä viikon päivässä ollaan menossa. Muutama tentti vielä tälle keväälle sekä opparin kirjoittelua. Huhuh tätä urakkaa. Mutta sitten loppukuusta saakin jo huilata ja palkita itsensä taas minilomalla. Tällä kertaa mennään niinkin eksoottiseen kaupunkiin kuin Helsinki. Metallican keikalla ja miniristeilyllä on hyvä aloittaa tuleva kesä. Sitten onkin jo huilaamisen aika, ennen kuin keskikesästä pääsee taas vauhdin, uusien tuulien ja uuden opettelun pariin pienen tulokkaan myötä. Sitä pienellä jännityksellä odotellen.

Viikonloppuna pääsen myös jännäämään kentän laidalta ekan pelini naisten valmentajana kun sipsin joukkueemme aloittaa tulevan kauden vieraspelillä. Ensimmäinen kotipeli naisten II divarissa koittaa la 24.5 Ahmolla klo 15. Eikun sankoin joukoin kaikki kannustamaan meidät voittoon!

Yritän olla ahkera ja jaksaa kirjoitella heti vähän ahkerammin kunhan nämä kiireet helpottavat :) 

Siihen saakka, I'm goin with the spring flow.. 

Heiduli2 kommenttia:

  1. Paljon barcelonan peliin liput maksavat? itselläni olisi haave joskus päästä paikanpäälle katsomaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi. Lippujen hinnat vähän vaihtelee vastustajan mukaan, me tilattiin liput suoraan täältä linkistä: http://www.fcbarcelona.com/info-tickets

      Poista