perjantai 31. tammikuuta 2014

Lomalle lomps :)

Viikon ajan olemme hytisseet kovissa pakkasissa, ja odottaneet kuin kuuta nousevaa ja tänään se vihdoin ja viimein tapahtuu. Dubai <3 

Viikko vierähti täällä pelejä katsellen. Tosin harmikseni Kisu ei pelannut ollenkaan, pienen nivusrepeämän vuoksi. Mutta kuntoutus on mallillaan ja play offeihin hän pääsee taas tositoimiin. Pleijareihin pääsy varmistui kotipelin myötä, joka pelattiin kovaa Ska vastaan. Ei edes Kovalchukista ollut vierasjoukkueelle apua. Kovin taisteluvoitto tuli Severstalista, joka päättyi 3-2 meille. Kovia taklauksia ja hyviä maalintekotilanteita näimme todella paljon. Maanantain peli Jaroslavia vastaan ei ollut kummoinen, niinkuin lukemat 3-0 kertovatkin. Mutta seuraavassa pelissä kaikki oli taas pistettävä likoon kun vastaan luisteli Atlantin joukkue Moskovasta. Rangaistuslaukauksien jälkeen voitto jäi Donetskiin numeroin 3-2. Ja tästähän on hyvä loma kaikkien aloittaa. 

Muutaman viikon tauko varmasti tulee tarpeeseen jokaiselle. Dubain lämmön jälkeen palataan taas tositoimiin. Kynä eikun sauhuamaan ja opparia kirjoittelemaan. Tarinoin teille taas reissun jälkeen.

Siihen asti, we're going with the Dubai flow,

Heidi & Kisu 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti