sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulua odotellessa..

Aika alkaa vähetä täällä Kuopion suunnalla. Ensi keskiviikkona matkaamme jo kohti lumista Donetskia. Onneksi myös siellä pääsemme hieman joulufiilikseen lumen tulon myötä. 

Pari viikkoa vierähti nopeasti. Kavereiden luona käymisen lisäksi kerkesin hoidella kouluasioita kuntoon ensi vuodeksi. Myös pienten joululahjojen osto ja paketointi kuuluivat iltapuuhiini. Kävin piipahtamassa myös joulumarkkinoilla kuopio-hallissa, ja sieltä tarttui mukaan pakollinen metrin lakupussi.  Ensimmäisenä kun tulin Kuopioon, yllätin kaverini menemällä hänen tupaantulijaisiin, ja eihän siitä ilman onnenkyyneleitä selvitty. Mutta hauskaa oli ja ihana oli nähdä ystäviä pitkästä aikaa.

Niiralan montussakin ehdin vierailla muutamaan otteeseen, ja hyvältähän se Kalikan poikien peli näytti. Nyt vaan voitoilla jatketaan ja mennään kohti pleijareita. Tänään montussa oli vuorostaan erilainen peli. Harrastajoukkue Claybay haastoi liigajoukkueen mittelöön ja voittohan sieltä tuli. Koko tapahtuman ideana oli hyväntekeväisyys ja tuotto menee lyhentämättömänä Juniori-Kalpan vähäosaisille perheille. Todella hieno ja mukaansa tempaiseva tapahtuma. Saimme myös olla osana tapahtumassa, Kisun lahjoittaessa huutokauppaan. 

Eihän se ilta vielä siihen tyssähtänyt. Kaupasta piparitaikina mukaan ja eikun leipomaan. Tosin muotteja eikä kaulinta meidän huushollista löydy, mutta hätä keinot keksii ;) Askartelutuokiohan siitä sitten lopullisesti syntyi. Nyt pakkaamaan, ja aamulla virkeänä siivoamaan. Odotan innolla pääsyä toiseen kotiin, jossa joulukuusi meitä jo odottaa. Saa joulun henkeä luotua myös sinne pienillä lahjoilla, jotka ekana pakataan matkalaukkuun. 

Joulumieltä ja pipareiden tuoksuista Joulua teille kaikille, 

Heidi ja KisuEi kommentteja:

Lähetä kommentti