sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulu tuli ja meni.

Takaisin Donetskiin päästyäni joulufiilis oli aika maassa.. Ei lumen lunta. Aamulla ei kerkeä edes kissaa sanomaan kun tulee taas pimeää. Onneksi on edes joulukuusi, jouluvaloja ja hieman edes suomalaista jouluruokaa, jolla päästiin alkuun. 

Saavuttuani päivät sujuivat nopsaan tahtiin jouluaskareita valmistellen ja siivoillen. 23. päivä meillä oli jouluillallinen muiden ulkomaalaisten kanssa, johon osallistui 5 eri kansallisuutta ja ruoat olivat sen mukaiset. Me suomalaiset valmistimme porkkanalaatikkoa sekä rosollia. Ekan kerran elämässä niitä valmistaen, pitää todeta, että kyllä meistä joulukokkeja vielä tulee :)

Aattoilta sujui rauhassa kotona oleillen, lahjoja avaten kynttilän valossa. Seuraavana päivänä mentiinkin taas jääkiekon tahtiin. Pojilla oli peli Traktoria vastaan, jossa meidän pojat ottivat pidemmän korren, mutta vasta rankkareissa. Huikea jännitysnäytelmä nähtiin myös perjantaina kun vastaan luistelivat Torpedon pojat. Muistaakseni 8 vuoroparin jälkeen rankkareissa vieraat olivat maalin verran parempia. Mutta näppejä ei jäädä nuolemaan, koska uusi peli on taas tänään ja täydellä tarmolla kohti illan peliä. Vastustaja lentää tänne Donetskiin aina Kazanista saakka. Eikun peukut pystyyn pojille iltaa varten.

Tänään pääsemme me tytöt nauttimaan. Meille on suunniteltu ns tyttöjen päivä kauneussalongissa, jonne pääsemme hemmotteluhoitoihin. Hiukset ja meikit kuosiin ja eikun illalla kannustamaan pojat voittoon ja sitten nautitaan ilta hyvässä seurassa hyvän ruoan kera <3 

Uuden vuoden juhlistakaan ei ole vielä mitään tietoa, mennään ajan hermoilla päivästä päivään. Onneksi pojatkin saavat muutaman vapaapäivän hengähtämiselle. Saa nähdä mitä ilta tuo tullessan. Seuraavia tarinatuokioita odotellessa, hyvää Uuden vuoden odotusta ystävät.

I'm going with the flow,
Heidi








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti