sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Matka jatkuu taas :)

Kirjoittelen kuulumisiani täältä Hki-Vantaan lentokentältä. Kesä meni nopeasti, ihan liian nopeasti. Kesän aikana kerkesimme kuitenkin vähän matkustella, nähdä ystäviämme, vierailla mökillä saaden isoja kalasaaliita sekä vain nauttia ihanasta, aivan upeasta Suomen kesästä. 
Pojat saavat leireillä kesähelteillä Donetskissa, joten myös oma matkani sinne aikaistui hieman. Viikon ajan saan käydä palauttamassa mieleeni katujen kulmat ja asuinympäristön, sitten palaan hetkeksi taas töiden pariin Kuopioon. Reissullani odotan innolla tapaavani taas joukkuekaverini Ukrainan päässä sekä ajatus siitä, että pääsen nauttimaan huikeista sushipaikoista sekä shoppailusta lämmittää mieltäni kovasti. Keli kaupungissamme tulee olemaan todella lämmin, mutta se ei haittaa. Silloin kun on lämmin, on siitä nautittava. 
Viikko tulee olemaan osaltani hyvin kiireinen. Treenaamisen lisäksi on käytävä yliopistolla ja tietenkin todistamassa jokavuotuinen kamppailu Kiovan Dynamin ja Shakhtar Donetskin välillä sekä hoitaa juoksevia asioita ensi kautta ajatellen. Mutta aion nauttia myös vapaa-ajasta kotona löhöillen. Uusi koti, sushin maistelu ja sohvalla löhöily oman kullan kainalossa. Näistä on minun ensi viikkoni tehty. Parhautta <3 

Kirjoittelen reissukuulumisia ensi viikon jälkeen. Just going with the flow :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti