perjantai 11. tammikuuta 2013

Suomessa

Istuskelen tässä lentokentällä aamupalalla, odottaen lentoa takaisin kotiin, Ukrainaan. Helsingin ja Kuopion reissut taas takana päin. Muutaman päivän kerkesin Kuopiossa hengähtää. Näin ystäviä ja sukulaisia, ja sain maistella myös jouluruokia sekä käydä saunomassa. Ihanat ystävämme sai pienen vauvan, jota piti tietenkin käydä katsomassa ja ihailemassa. Haikailin myös kotona nurkassa olevia golf kamoja. Toivottavasti pääsemme kevään tullen taas golfaamaan. Ikävä on jo mahdoton.

Helsingissä näin myös kavereita sekä pitihän sitä KalPan pojat käydä kannustamassa voittoon Helsingin pojista. Olipa taas yksi kategoriaan verta, hikeä ja kyyneleitä kuuluvia pelejä..Mutta ylpeä saa olla Kuopion joukkueesta. Tsempillä vaan loppuun asti. Mekin katsotaan kotona aina pelejä ja ollaan hengessä mukana :)

Kohta lähtee lento Istanbulin kautta Donetskiin. Lento tietenkin myöhässä ja lentojen välissä vaihtoaikaa todella vähän. Juoksujalkaa pitää varmaan kiirehtiä koneesta toiseen. Kotona odottaa jo tenttiaineistot. Ensi viikolla kova rupeama, kaksi tenttiä peräkkäisinä päivinä. Huhhuh. Mitenkähän sitä jaksaa alkaa taas lukemaan..

Donbassilla myös kova urakka edessä. Viikonlopun aikana kolme peliä. Oma kotiturnaus, jonka voittamisesta luvassa mainetta ja kunniaa. Toivottavasti pojat pelaavat hyvin ja yleisöä tulee kannustamaan heidät voittoon.

Näihin kuviin ja tunnelmiin ihanaa viikonloppua kaikille :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti