maanantai 18. marraskuuta 2013

Yksinoloa..

Taas on yksi viikko takana päin ja on aika kirjoitella kuulumisia. Pojat lähtivät viime tiistaina reissun päälle innokkaina kaatamaan neljää kotijoukkuetta. Keskiviikon peli Traktoria vastaan oli todella jännittävä, ehkä mielentilaani muutti myös se, että kyseessä oli Kisun ensimmäinen peli tällä kaudella. Ja hyvinhän se meni vaikka turhaan jännitin. Peliminuutteja ei tietenkään entiseen tapaan tullut, mutta ainoan ja voitto-osuman hän sai tililleen. Huippu juttu. Kiljuin riemusta. 
Perjantaina vastassa oli Magnitogorsk ja harmillinen yhden maalin tappiopeli siitä syntyi. Pojat hävisivät 2-1. Mutta iloita saatiin eilen kun Donbass nappasi rankkarikisassa voiton Ufan porukasta. Hyvillä mielin pojat suuntaavat katseet jo kohti huomista peliä Neftehimikiä vastaan. 
Loppuviikko onkin sitten jo kotipelien vuoro. Perjantaina Druzhballa nähdään kamppailu Novokuznetskin ja Donbassin välillä. Aikaisemmat ottelut viime vuodelta ovat päättyneet meidän hyväksi, mutta vain maalien verran. Joten jännittävä ottelu saadaan varmasti aikaiseksi. 

Emmekä millään malta odottaa ensi viikonloppuun kun saamme vieraita kyläilemään. Kisun vanhemmat lentävät tänne meidän seuraksi ja saa nähdä mitä kaikkea keretään tekemään ja näkemään.
Ainakin sen verran tiedän, että luvassa on paljon jääkiekkoa sekä kohdalle sattuu myös Champions liigan peli Shakhtar vastaan Real sociedad Espanjasta. Urheilua siis luvassa, tälläkin kertaa.

Oma viikkoni sujui aika maltillisesti, välillä reenaten sekä opiskellen. Ihan vielä ei pystynyt täysin voimin harjoittelemaan, kipeänä olemisen taltunin vasta muutamia päiviä sitten. Nyt on toivottavasti tämän ja ensi vuoden sairastelut sairasteltu.
Olen saanut hyvin tehtyä koulutehtäviä ja palautettuakin jo osan. Hyviä uutisia myös työharjoittelurintamalta. Pääsen seuraamaan ison yrityksen toimia läheltä sekä mikä parasta, näyttämään kynteni myös muutamassa projektissa. Näistä lisätietoa sitten myöhemmin. Pidän teitä jännityksessä. Hihih. Opinnäytetyön aihekin alkaa jo olla mietinnän alla.

Poikien pelien seuraamisen lisäksi kävimme ystäväni kanssa syömässä, leivoimme muffinsseja (pyörittiin paikallisessa prismassa monta tuntia etsiskellen aineksia) sekä muutamana päivänä näin myös entisiä koulukavereitani yliopistolta. Vaihdoimme kuulumisia, pelasimme lautapelejä sekä keilasimme. Tutustuin myös uusiin ihmisiin kaverini kautta, joten englannin sekä venäjän kieltä pääsi harjoittelemaan ihan olan takaa. Ensimmäistä kertaa kävin myös ostarin jääbaarissa, jota pidetään myös ns Donbassin fanikahvilana. Tosi kivannäköinen paikka.
Joten osaltani viikko vierähti oikein mukavan leppoisasti. Tietenkään muutamia shoppailukertoja ei pidä myöskään unohtaa. :)

Nyt kamppeet kasaan ja mars salille. Hieman virtaa pimeään 'talvi-iltaan'. Kirjoittelen teille ensi viikon jälkeen, jolloin vieraamme ovat kerenneet jo takaisin Suomen koneeseen. 

Siihen saakka, I'm going with the flow,
Heidi





2 kommenttia:

  1. Hyvin Tuomas aloitti kauden,Meinaatteko Oudin saada Tumin peliä kahtommaan heh..Täällä Kuopijossa saatetaan kohta nähhä "saattanin" hiennoo kiekkoo.Joulupukki on siis totta

    VastaaPoista
  2. Moi Markku. Ja terkut sinne koko perheelle :) joo hyvin alko kausi ja toiv jatkuu samalla tavalla. Joo kyllä me Outi peliin viedään, ja myös kattomaan huikeeta Champions liiga peliä myös isolle stadikalle

    VastaaPoista