sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Peli viikko

Viime viikko meni todella nopsaan. Kulutin aikaani yliopistolla sekä harjoituksissa. Reenaamme jo ulkona, koska lämmintä on jo melkein +10. Ihanaa. Odotan niin jo kevättä. Pitihän sitä käydä uudet saappaat sekä nahkatakki ostamassa ja mukaan tarttui myös uusi laukku. Jippii.

Viikko sujui myös maajoukkuepelejä katsellen. Suomen pojat pelasivat hyvin ja EHT- turnausvoittohan sieltä napsasti. Jännitimme lauantain peliä tsekkiläisten tyttöjen kanssa, kun pojat pelasivat vastakkain. Meidän onneksi Suomi nappasi pidemmän korren. Tarjolla oli pizzaa sekä venäläisiä ja ukrainalaisia suklaita. Nam nam. Pitäähän sitä välillä herkutella.

Tuleva viikko on hyvin hektinen, ainakin urheilun suhteen. Donbass aloittaa viimeiset runkosarjakotipelit Moskovan цска:ta vastaan keskiviikkona. Perjantaina vastaan luistelee Bratislavan joukkue, Slovan. Sunnuntaina nähdään kovempaakin kovempi kamppailu pleijaripaikasta Prahan Levin tullessa vastustajaksi. Jännittää jo nytten.

Donbassin pelien lisäksi pääsemme nauttimaan huippu jalkapallosta. Donbass areenalla keskiviikkona Champions liigan pelissä kohtaavat Shakhtar Donetsk ja saksalainen BV Borussia. Huivit ja pelipaidat on jo ostettu kannustamiseen. Toivotaan, että kotijoukkue voittaa. Mikä parempaa, kuin huikeassa iltavalaistuksessa kannustaa täpötäyden, kaikkien 53 000 fanin kanssa kotijoukkue voittoon. Melu on aivan jotain käsittämätöntä. Mutta näitä seikkailuja on kiva muistella sitten vanhempana.

Mutta ensi viikolla lisää kirjoittelua, kun olemme kokeneet huikean urheilun täyteisen viikon. Muistakaahan seurata pelejä ja pitää Donbassin pojille sormet ja varpaat pystyssä :)





1 kommentti:

  1. Luulisihan tuosta 53000:sta ihmisestä jo jotain ääntäkin lähtevän :)

    VastaaPoista